skip to content

Beste Helen, Hartelijk dank voor de hulp die je onze tienjarige zoon het afgelopen jaar hebt gegeven bij het verbeteren van zijn handschrift. Hij vond jouw lessen altijd erg leuk en ze hebben een goed resultaat opgeleverd! De lessen met jou en de oefeningen die hij thuis deed, hebben ertoe geleid dat zijn handschrift nu goed leesbaar is. Je hebt hem bovendien geholpen om minder krampachtig te schrijven, waardoor het schrijven gemakkelijker gaat. Hij is er dan ook erg trots op dat hij op zijn laatste rapport een "goed" kreeg voor "ontwikkeling handschrift" en een "ruim voldoende" voor "leesbaarheid" (en ik ook!).

Groeten, Marleen


 

Beste Helen, Bedankt voor de MRT lessen waarmee je onze zoon ondersteund hebt het afgelopen jaar. Je hebt op allerlei verschillende manieren zijn fijne motoriek verbeterd en alle letters opnieuw, op de juiste manier leren schrijven. Dit heb je gedaan op zo'n positieve manier en op de juiste toon voor een negenjarige, waardoor hij weer plezier in het schrijven heeft en het geen onderwerp meer is waar niet over gesproken kan worden zonder tranen of boosheid. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren en dankzij jou aanwijzingen goed thuis kunnen werken met opgegeven oefeningen. Onze zoon eindigt dit schooljaar met een mooi cijfer op z'n rapport en zelfvertrouwen voor het volgend jaar.

Hartelijke groeten Peter en Suzanne


Bedankt voor alle leuke momenten!!!

Liefs Tobias


 

ik vond het leuke lessen want we deden leuke spelletjes en ik heb veel geleerd

Ruben


 

ik vond het heel leuk en ik heb veel geleerd.

Julian


 

Lieve Helen, Bedankt voor de gezellige en sportieve lessen

Lieve groet, moeder van Robin en Tijn


 

We hebben altijd met veel plezier de gymlessen van jou gevolgd. Bedankt
voor de lessen en voor alle energie die je er steeds instopte!

Marlies, moeder van Daphne


 

Lieve juf Helen,

Dank voor de fijne uurtjes gym. We kijken er met plezier op terug!!

Lieve groetjes,

Norah & Cindy


 

We leerden Helen kennen via de gymles van onze dochter. Ze is de gymlerares.
Later kwamen we elkaar tegen op de school van onze zoon. Helen vertelde dat ze bewegingsdocent en schrijfdansdocent is.
Ze heeft onze zoon onder haar hoede genomen. Hij had moeite met netjes schrijven.
Ze heeft Marijn wat oefeningen gegeven om wat meer ontspannen in zijn spieren te worden en daardoor netter te kunnen schrijven.
Stapje voor stapje zagen we dat Marijn vooruit ging. Hij vond het ook altijd leuk om met haar mee te gaan. Het was een uitje voor hem.

 

"juf" Helen bedankt!

 

Fam. van Rijswijk 


 

Helen, bedankt voor je vrolijkheid en enthousiasme en de individuele aandacht die je aan ieder kind weet te schenken in de les waardoor uiteindelijk alle kinderen ontdooien.

Evelien, moeder van Jannes


 

Voor mijn jongste zoon Luc is de extra gym iedere week weer een feest geweest. Wanneer mag ik weer naar Helen vroeg hij vaak verwachtingsvol. De lessen zijn voor Luc hartstikke goed geweest. Toen hij ongeveer twee en een half jaar was is hij een tijdje onder behandeling geweest van een fysiotherapeut wegens zwabberig lopen. Dit heeft hem enorm geholpen, maar motorisch vonden wij hem nog steeds niet geweldig, een beetje onhandig. Door jouw  lessen hebben wij zijn zelfvertrouwen zien groeien. Ook is hij altijd met alles best fanatiek, des te frustrerender wanneer dingen dan niet goed lukken. We vinden dat hij nu beter kan klimmen, klauteren etc.  Ik kende je al van school, mijn oudste zoon zit bij jouw dochter in de klas. Grappig om te vermelden is dat ik vanaf het moment dat Luc bij jou de lessen volgde, ik je bijna niet meer zag als moeder van, maar meer als de gym docente van Luc! Helen, hartstikke bedankt!!. 

Febe, moeder van Luc


 

Lieve Helen, Ontzettend bedankt voor alle leuke gymuurtjes! We hebben er enorm van genoten en het zullen altijd dierbare herinneringen blijven. Je hebt altijd geweldig goed in de gaten gehad wat voor Sven goed was en wat hij nodig had. Super bedankt!! Lieve groet, ouders van Sven

 

Helen, Bedankt voor al je hulp en inzet. Ik vond het erg leuk en erg jammer dat het voorbij is. Liefs Sven

 

Lieve juf Helen Bedankt voor alle gezellige gym uurtjes dikke kus en knuffel van Flyn

 

Hoofd Schouders knie en teen....... wiebelteen Lieve juf Helen, bedankt voor alle leuke gezellige gym maandagen en alle lieve aandacht!!!!! We gaan je missen. Sanne en Miranda Bedankt!!!!!

 

Lieve juf Helen, Bedankt voor de leuke lessen! Tot ziens, groeten van Thom

 

Lieve juf Helen Dank voor de fijne uurtjes gym op de maandag. We kijken er met plezier op terug! lieve groetjes van Norah

 

Juf Helen, Heel erg bedankt voor alle welgemeende lieve aandacht en energie tijdens de les. Hartelijke groet, Arthur

 

Hallo juf Helen,

Al jaren heeft sint een klein probleem. Zoals Julian's verlanglijstje is er maar een. Vroeger kon ik voor vele uren naar al die letters turen. Maar sinds september is er hoop, en zie ik dat er verbetering in de letters sloop. Nu kan sint zijn verlanglijstje goed lezen., daarover kan jij heel tevreden wezen. Zeilschepen en kattenstaarten vormden een goed begin, maar jouw enthousiasme en kennis droegen veel meer bij aan Julians goede resultaat en zin

Hartelijk dank hiervoor,ENKINEO.NL | Copyright 2013 | Hosting & Webdesign : ERC-Automatisering.nl | Teksten: Helen van der Pol