BATC

Holistische visie

Complementair Natuurgeneeskundig Therapeut

Als complementair natuurgeneeskundig therapeut kijk ik niet alleen naar de klacht of een symptoom waarmee je bij mij komt. Ik kijk naar het geheel van jou als mens. Dit betekent dat niet alleen je lichaam maar ook je mentale en emotionele toestand meegenomen wordt in de behandeling. Mijn behandelingen zijn er op gericht dat het lichaam aangesproken wordt om het zelfhelend vermogen te stimuleren en te activeren. In de complementaire geneeskunde wordt het uitgangspunt gehanteerd dat klachten of symptomen het gevolg zijn van blokkades waardoor afvalstoffen zich in het lichaam ophopen en schade aanrichten. Als complementair natuurgeneeskundig therapeut help ik je deze blokkades weg te nemen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende natuurgeneeskundige therapieën.

Het lichaam als 1 geheel

Holistische visie

Bij een holistische benadering van de gezondheid wordt niet alleen gekeken naar een specifieke klacht of symptoom waar je last van hebt. De holistische visie kijkt naar de mens in zijn totaliteit. Volgens de holistische visie is de mens een fysieke, mentale, emotionele en spirituele eenheid. Al deze factoren oefenen allemaal invloed uit op de energiestroom in het lichaam. Wanneer deze verschillende factoren niet in balans zijn worden er energieblokkades in het lichaam ervaren. Door energieblokkades door een natuurgeneeskundig therapeut weg te laten nemen wordt het zelfregulerend vermogen van het lichaam gestimuleerd en herstelt het lichaam.

Enkineo-In Balans

Beroepsvereniging Belangen Associatie voor Therapeut en Consument (BATC)

Mijn bedrijf Enkineo-In Balans is aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Deze Beroepsvereniging voor Complementaire Geneeswijzen behartigt de belangen van Therapeut en Consument. Als BATC therapeut maak ik gebruik van natuurgeneeswijzen waarbij de balans in de vijf natuurgerichte principes als uitgangspunt worden genomen.

Energie

Prikkeloverdracht

Drainage

Voeding

Geestelijk welzijn

BATC

Enkineo-In Balans

De behandelingen bij Enkineo-In Balans bestaan niet uit slechts één therapie, maar zijn een samensmelting van de bovengenoemde natuurgerichte principes die samen de holistische visie ondersteunen.

  • BATC beroeps registratie nr: BR-02959
  • AGB zorgverleners code: 90107263
  • AGB praktijkcode: 90066457
  • Klacht- en Tuchtrecht nr: KB 1906.2550

Leuk om kennis te maken

Wil jij ook een oase van rust ervaren? Stap dan binnen in de wereld van ontspanning en verbinding en ontdek de magie van aanraking en liefdevolle zorg met mijn allesomvattende benadering van voetreflexmassage en babymassage. Maak weer verbinding met je lichaam en kom In Balans. Je voelt je energie weer stromen.

Nu met een gratis luxe voetenbad met keus uit diverse geuren twv € 9,95.