Mommy to be
Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage rondom je zwangerschap is mede door de zalig ontspannen behandeling voor veel klachten inzetbaar

Voetreflexmassage

Fysieke ongemakjes

In Blijde Verwachting! Gefeliciteerd! En of het nu je eerste kindje is of dat je al moeder bent, het maakt niet uit. Je zwangerschap is uniek en jij mag je speciaal voelen. De bijzonder mooie periode van zwanger zijn gaat helaas niet altijd met alleen maar rozengeur en maneschijn gepaard. Er gebeurt zoveel in en met je lichaam. Je grote wonder in je buik zorgt voor een enorme hormoonexplosie. De eerste zwangerschapsverschijnselen zijn dan ook meestal misselijkheid en moeheid. Het zwangerschapshormoon hCG zorgt er verder voor dat je darmen trager gaan werken waardoor je last krijgt van obstipatie. En hoe verder je zwangerschap vordert en je buik groeit, zal je baarmoeder meer ruimte innemen en dit zal ook weer kwaaltjes met zich meebrengen. Meer druk op je blaas, brandend maagzuur, kortademiger en noem maar meer van deze gratis tijdelijke ongemakken op….

voetreflexmassage Lelystad babymassage lelystad zwangerschapsmassage Lelystad Mommy to be voetreflexmassage lelystad

Lichaam en geest in balans

Emotionele ongemakjes

En waren het maar alleen deze fysieke zwangerschapsongemakken. Herken je het dat je om het minste of geringste al uit je slof kan schieten of dat je kan huilen om alles en nog wat. Jammer genoeg zorgen de zwangerschapshormonen er ook voor dat je emotioneel niet in balans bent. Je bent gewoon niet helemaal jezelf. Maar hoe zou het voor jou zijn om deze speciale periode door meer rust en ontspanning te verwezenlijken, te voelen dat je lichaam en geest in balans komen en daardoor ook je zwangerschapsongemakken aangepakt worden?

Massage is de ideale oplossing

Weet je dat ontspanning de perfecte manier is om verbinding te maken met je lichaam. Door blokkades op de energiebanen stromen essentiële levensenergieën niet zoals het hoort. Een massage is de ideale manier om deze blokkades op te heffen en de levensenergie weer onbelemmerd te laten stromen waardoor je klachten verminderen en je weer meer energie krijgt.

Verwelkom de tederheid van het ouderschap met een ontspannende voetreflexmassage

Warme aandacht

Voetreflexmassage

Gewone massages zijn leuk voor ontspanning maar een voetreflexzone massage is de overtreffende trap van ontspanning. Je ervaart de liefdevolle strijkingen en de warme aandacht op de drukpunten als het gevoel dat je er mag zijn en dat jij belangrijk bent om aandacht aan te besteden. Jouw lichaam en geest worden door de serene aanrakingen als het ware gehypnotiseerd  en in een intens zalige ontspanning gebracht waardoor je lichaam en geest weer in balans komen. 

Mommy to be Voetreflexmassage

Er komt veel op je af als aanstaande moeder. Je lichaam verandert en het besef van een kindje op de wereld zetten zorgt voor een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Daarnaast zorgt een hormoonexplosie voor diverse zwangerschapskwaaltjes waardoor je gehinderd wordt in het dagelijks functioneren. Een ultiem zalige voetreflexmassage draagt bij tot een sensationele ontspanning en door de liefdevolle maar doeltreffende aanrakingen van de drukpunten verminderen je klachten.

Een voetreflexmassage helpt de hormonen tijdens je zwangerschap in balans te houden en geeft goede resultaten bij zwangerschapsklachten zoals bijvoorbeeld:

Misselijkheid

Maagzuur

Vermoeidheid

Krampen

Harde buiken

Blaasontsteking

Terugkerende verkoudheid

Hoge- en lage bloeddruk

Obstipatie

Oedeem

Een voetreflexmassage rondom je zwangerschap is mede door de zalig ontspannen behandeling voor veel klachten inzetbaar. Zo ook bij stress, slaapproblemen, moeilijk op gang komende bevalling en emotionele onbalans. Een liefdevolle voetreflexmassage behandeling geeft een diepgaande ontspanning zowel tijdens als na de behandeling en is daardoor ook zeer geschikt om preventief in te zetten.

Ontzwangeren

Na de bevalling

Na de bevalling van je kindje duurt het even voordat je weer de oude bent. Sommige ongemakjes zijn meteen verdwenen, maar je lichaam zit nog vol hormonen en je moet niet alleen fysiek herstellen, ook emotioneel is het lichaam niet meteen in balans. Een oud gezegde luidt dan ook niet voor niets “9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren”. Ontzwangeren kan soms dus wel even duren. Hoelang je lichaam bezig is met ontzwangeren verschilt per persoon. De een voelt zich na 6 weken weer topfit en past weer in haar oude kleren, de ander kan een jaar kwakkelen.

Sneller herstel door Voetreflexmassage

Na de geboorte van je kindje zorgt een voetreflexmassage ervoor dat zowel het fysieke herstel als het mentale herstel van je zwangerschap en bevalling sneller gaat. Een voetreflexmassage wordt ook toegepast bij een postnatale depressie of helpt deze te voorkomen.

Dus daarom een Voetreflexmassage

Kortom, een voetreflexmassage zorgt voor ondersteuning bij herstel van fysieke klachten en mentale onbalans tijdens en na de bevalling.

Leuk om kennis te maken

Wil jij ook een oase van rust ervaren? Stap dan binnen in de wereld van ontspanning en verbinding en ontdek de magie van aanraking en liefdevolle zorg met mijn allesomvattende benadering van voetreflexmassage en babymassage. Maak weer verbinding met je lichaam en kom In Balans. Je voelt je energie weer stromen.

Nu met een gratis luxe voetenbad met keus uit diverse geuren twv € 9,95.