Shantala Babymassage

Shantala Babymassage- een liefdevolle reis voor ouder en kind

Shantala Babymassage

Magie van aanraking en verbinden

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je prachtige kindje. Een nieuw leven op de wereld zetten is niet zomaar iets en is een grote verantwoordelijkheid. Als ouder wil je alles voor je kind doen en heb je alles voor je kind over. Maar het hebben van een sterke verbinding met je kind is iets dat niet altijd vanzelfsprekend is. Soms heb je als moeder meteen na de geboorte al een sterke binding met je kindje, maar vaak moet die verbinding met de tijd nog groeien. De basisbehoeftes van je kindje zijn naast eten en drinken ook een enorm verlangen naar aanraking en warmte. Lekker oppakken en knuffelen, in badje doen en daarna gezellig afdrogen en aankleden. Al deze aanraak momenten zorgen voor meer verbinding met je kindje. Je biedt op deze manier je kindje bescherming en geeft het een gevoel van veiligheid.

Hechte warme verbinding

Reis van welzijn en verbinding voor ouder en kind

Zeker ook in onze drukke maatschappij vergeten we wel eens dat aanraken en warmte ontvangen ons verbindt met elkaar en energie geeft. En wat is er nu mooier en liefdevoller dan een hechte warme verbinding aan te gaan met je pasgeboren kindje? Samen een hechte band aangaan door een moment van rust en volledige aandacht voor elkaar te scheppen. Babymassage is een schitterend middel om een teder contact met je pasgeboren kindje te verwezenlijken.

De kalme sensitieve aanrakingen van de Shantala Babymassage zorgen niet alleen voor een intensere hechting, het stimuleert de totale ontwikkeling van je kindje zowel lichamelijk als emotioneel, cognitief en sociaal. Een liefdevolle Shantala Babymassage is ook perfect om de zintuigen van je kindje te stimuleren. En tevens wordt het huidje van je baby door de liefdevolle en tedere massage goed doorbloed waardoor je kindje rozig en rustig wordt. 

Creëer blijvende herinneringen van tederheid en rust met een liefdevolle Shantala Babymassage, een intieme reis voor ouder en kind

Nieuwe indrukken

Ontdek de kracht van een Shantala Babymassage

Als je kindje is geboren komt er veel op hem/haar af. Allemaal nieuwe indrukken, nieuwe geluiden, vreemde geuren. Maar niet alleen de zintuigen van je pasgeboren kindje moeten veel verwerken, ook het lichaampje moet als het ware ingesteld worden. De maag en darmen komen op gang en dit verloopt niet altijd even soepel, wat darmkrampjes tot gevolg heeft. Je kind reageert met huilen en onrustig zijn. Als kersverse ouder is er niets erger dan je lieve kindje rusteloos en gespannen te zien. Hoe mooi is het wanneer jijzelf je kindje op een warme liefdevolle manier kan helpen de onrust weg te nemen?

Laat liefde stromen door de kunst van een Shantala Babymassage

Tijdens een cursus van drie lessen van een uur leer jij hoe je contact maakt met je kindje zodat je op een warme en liefdevolle manier de technieken van de Shantala Babymassage gaat toepassen bij je kindje. Je leert jezelf te ontspannen zodat jouw kindje volop kan genieten van de intens warme aanrakingen van de Shantala Babymassage.

Dus daarom een Shantala Babymassage

Wat is er mooier dan samen met je nieuwe kindje een speciale band op te bouwen. Door je kindje op een warme liefdevolle manier te masseren wordt de binding tussen jou en je kind enorm vergroot. Maar niet alleen de binding tussen jou en je kindje versterkt, je biedt op deze manier je kindje ook een warme bescherming en veiligheid. En mocht je kindje zich onrustig voelen of last hebben van darmkrampjes dan is een Shantala Babymassage bij uitstek geschikt om je kleintje de ondersteuning te bieden die op dat moment nodig is. Laat dus liefde stromen door de tedere aanrakingen van de masseerkunst van een Shantala Babymassage. Bij mij gaat babymassage verder dan alleen aanraken: het is een reis van welzijn en verbinding voor ouder en kind. Ik leer je in 3 lessen om met een warme, op aandacht gerichte touch onvergetelijke blijvende herinneringen te creëren vol liefde en rust.

Leuk om kennis te maken

Wil jij ook een oase van rust ervaren? Stap dan binnen in de wereld van ontspanning en verbinding en ontdek de magie van aanraking en liefdevolle zorg met mijn allesomvattende benadering van voetreflexmassage en babymassage. Maak weer verbinding met je lichaam en kom In Balans. Je voelt je energie weer stromen.

Nu met een gratis luxe voetenbad met keus uit diverse geuren twv € 9,95.